Inspiration och uppstart hösten 2018!

Efter en het sommar med en hel del letandes efter svala tidpunkter att rida och tömköra på, är hösten an­tågande med klar luft och behagliga rid­temperaturer. Nu startar en mer intensiv tränings­tid och upp­byggnad av hästarna, utbild­ning av våra yngsta hästar och varför inte en boost av  vår egen inspiration. Titta in på min hem­sida för mer information!

Några tips ! Boka kurs i tömkörning till er anläggning eller ridskola. Till exempel 4 ggr under hösten, teori­pass samt lös­görande arbete, bom övningar, påbörja samling… Organisera clinic på er anläggning, unghäs­tutbildning, töm­körning eller båda… med teoripass och live i ridhuset.

Har du inackorderingsstall, eller tävlings­anläggning? Utveckla hästarna hopp/dressyr genom regelbunden tömkörning 1-2 ggr/månaden, jag kommer ut!

Ryggproblem, stelhet, oliksidighet?! Töm­körning är en effektiv tränings­metod för dessa hästar. Tar emot dig och din häst även på hemmaplan utanför Flyinge!

Gå min webbkurs på Team Hästkraft, unghäst­utbildning med inridning som tema. Här får du massor av tips och råd om all hantering, inlärning och utbild­ning av din unghäst. Du har dessutom tillgång till personlig råd­givning under kursens gång om du har egen häst som skall ridas in. Startar 3 september.Unghästkurs