Nu går flyttlasset från Skåne efter över 30 år!

Nu går flyttlasset från Skåne efter över 30 år, att flytta hemåt och komma norr ut igen känns så spännande och roligt. Från januari 2022 kommer jag att utveckla min verksamhet och ta emot nya kunder på en underbar anläggning i Roslagen, 30 km norr om Norrtälje. Solbaddet heter gården och ägs av Jenny Fant Sundin.

Att flytta till en plats i Sverige som verkligen känns välkomnande med sina vackra vyer, kohagar, solvarma klippor och fågelsång gör inte saken sämre… nåväl kanske inte i Januari… men ni förstår vad jag menar!

Jenny och jag kommer samarbeta under våren för att få igång olika typer av kursverksamhet, ta emot nya ekipage för dressyrträning, unghästutbildning och tömkörning. Ge möjlighet att övernatta med sin häst och delta i veckoslutskurser t.ex.

Anläggningen ligger i vackra Skebobruk med en fantastisk natur alldeles inpå, nytt ljust fantastiskt ridhus 20×60 och stor utebana med helt nya underlag.

Under våren kommer stall att byggas för plats för fler hästar och jag hoppas få utveckla samarbete med uppfödare och hästägare som vill ha sin gångartshäst på utbildning/träning/rehab/prehab.

Tveka inte att höra av er om ni vill komma och träna eller få din häst tömkörd. Läs mer om Equitrains verksamhet och kurser under taggen kurser.