Ny hemmabas för Equitrain

En händelserik sommar!!

Efter ytterligare en Hongkong resa i slutet av maj, kurser och clinics i juni, flytt från härliga Munkeberg i Kristianstad där jag tillfälligt hyrde in mig, har jag slutgiltigt lämnat min gård i Blentarp. Efter flytten är min bas för verksamheten nu Hammarlunda gård, ca 5 km öster om Flyinge.

Det är en fin privat dressyr­anläggning med bra faciliteter för min verksamhet och härliga människor. Redan har jag, hästarna och kunder börjat trivas här. Ridhus och utebana 20 x 60 med bra underlag, charmigt stall, härliga långa backar att klättra i, stora hagar och ett lugn som ger energi!

Under hösten fortsätter jag att ha träningar varannan måndag i Kävlinge hos Göran och Helen Björkman, varannan onsdag på Stall HC i Blentarp, kommer även att ha regelbunden tömkörning och unghästträningar hos Jeanette Lilja, Åsjömad Semin & Avels i Laholm.

OBS!! OBS!! Min webbkurs i unghästutbildning börjar 4 september, läs mer om den här kursinbjudan på Team Hästkraft.
Kursen innehåller texter och filmer samt kontakt med mig och andra kursdeltagare där vi kan diskutera och du få hjälp av mig med svar på dina frågor. Välkommen att hänga med om du är intresserad av hästutbildning eller kanske vill ha lite stöttning under utbildning av din egen häst.

Frontalis

Mina hästar fortsätter att utvecklas, Diamond går mot P St G i å Frontalis skall gå 4 års kval till Breeders, Electric skall ut på tävlingsbanorna och är samtidigt till salu för rätt kund!
Välkommen att boka in kurser, träningar av ryttare/häst, clinics mm!