Tömkörning till alla, oavsett storlek eller ras!!

Äntligen är våren här…..välkommet efter en lång tuff vinter.

Munkeberg är underbart när gräset börjat spira,och här startar kursverksamheten redan i denna månad.https://www.munkeberg.se/se

Känner mig inspirerar att komma ut i Sverige och världen för att jobba med ekipage som vill utvecklas. Har precis varit i Danmark och haft clinic/kurs för islandshästekipage. I maj skall för jag 4 e gången till Hongkong jobba med fullbloden.

Och nu väntar jag på fler uppdrag från er !

För  det  dags att rykta av vinterpälsen på alla våra hästar, sätta upp mål…långsiktiga och kortsiktiga, om det inte redan är gjort.Och varför inte tänka lite nytt? Att starta upp regelbunden träning med tömkörning i fokus är en satsning som ger resultat på sikt men även relativt snabbt. Eller en kurs/clinic på er klubb eller anläggning som kan inspirera alla att börja jobba sin häst från marken.

 

Satsar du på att tävla i vår? Regelbunden tömkörning ökar möjligheten för bättre prestationer, och dessutom ökad hållbarhet för din tävlingshäst oavsett gren och nivå du är på!

Är du ponnyförälder??  Då är det super bra att lära dig tömköra korrekt. Att hjälpa ditt barn/ungdom att tömköra ponnyn när skolan är tuff, (eller ponnyn är tuff) och tiden inte räcker till för ridning. Hjälp till att bygga upp och lösgöra ponnyn med tömkörning, det ger ett effektivt resultat för ekipaget oavsett nivå. gren eller ålder. Här kan du verkligen påverka utvecklingen för ditt barn och ponny!

Har du islänning?? Då är det  en god ide att tömköra din häst, för att hjälpa till att renodla gångarterna, öka ryggverksamhet och smidighet. En träningsmetod som ger resultat, jag  har fått  mer erfarenhet under året av att tömköra islandshästar, och tro mig …de mår riktigt bra av tömkörning.