Drop in på Munkeberg!

Då har jag landat här sedan några dagar på den fina gården Munkeberg söder om Kristianstad. Kallt och mörkt som det är i Januari men med en känsla av att ljuset närmar sig och att fåglarna sjunger på ett lite gladare och hoppfullare sätt vissa stunder.

Hästarna har börjat känna sig hemma efter några spända dagar, nu ser dom ut att trivas i sina stora boxar och hagar. Vilket projekt att flytta hela verksamheten och sig själv… men jag har haft god hjälp av fina vänner och trygga söner. Vad vore man utan sina närmaste när det gäller stora händelser i livet..img_2705

Tanken är att nu starta upp en ny kundkrets här i området, sammarbeta med Marie på kurser, tömköra och hitta ekipage som behöver hjälp med dressyren eller markarbetet. Har även en till två platser för utbildningshästar, den första kommer i Februari.

Vissa dagar i veckan kör jag söderut, glädjande har jag kvar mina ekipage i Blentarp och Kävlinge,  startar också en tömkörningskurs på Sydslätten även detta år. Kommer  att resa österut igen under 2017, första resan tillbaka till Hongkong blir i slutet av mars, sedan ligger ytterligare 2 resor dit under planering. Får förhoppningsvis även hit några av mina elever från HKG under sommaren, och är då i behov av att låna/hyra trevliga dressyrhästar.

Hur kommer då min verksamhet här att se ut? Ser fram emot att fortsätta utbilda fina hästar, både mina och andras, på torsdagar kommer jag köra “Drop in” här på Munkeberg tex, då är jag tillgänglig för tömkörning och träningar under hela dagen, bara att boka tid. Pris 550 kr / 45 min.

I stallet just nu, Diamond (mål 2017, P St G), Electric (till salu) och Frontalis (mål 2017. 4 års champ.)  1 feb Donna,  e Sir Donnerhall.img_2703