Kristianstad here I come

Nytt spännande samarbetets_dsc_8741ed2

I januari 2017 flyttar jag och mina hästar och min verksamhet, Equitrain, till Munkebergs Gård.  Det ska bli så fantastiskt kul och spännande, och att dessutom få en samarbetspartner, Marie Johnsson, ägare till denna fantastiska gård från medeltiden strax utanför Kristianstad.

På Munkebergs Gård handlar det mesta om hästar. Här bor och driver Marie utbildnings- och hästverksamhet. Marie har lång erfarenhet både ifrån hästvärlden som tränare, och utveckling av människor inom företagsvärlden. Maries mål är att erbjuda träning, ridläger och helgkurser med det där lilla extra, något utöver det vanliga. Både när det gäller träningsupplägg, boende och mat. Länk till Munkebergs Gård

Marie är utbildad C-tränare i dressyr och instruktör i Centrerad Ridning med specialinriktning på att utveckla ryttarens sits. Fokus ligger på att hitta balans och harmoni i samspelet med hästen utan muskelstyrka och tvång. All undervisning utgår från att hitta den följsamma och ändamålsenliga sitsen som möjliggör för hästen att uföra rörelser avslappnat och i balans.  

Nya unika utbildningskoncept – naturligtvis kommer jag och Marie med våra olika och gemensamma erfarenheter att erbjuda intressanta upplägg på kurser, läger och träning. Nu kan du boka in din häst för vidareutbildning eller inridning, boka en clinic hos dig eller träning hos oss. Vi drar igång efter nyår den 9 januari.