Gott nytt år till alla mina kunder!

IMG_2574chloebreeders700
Vår uppfödning Chloe på Breeders 4 års championat 2015

Vilket år 2015 var för mig och min lilla firma… två långresor, flera inom landet, med massor av lärdom och nya kontakter, underbart, jag älskar att lära känna nya hästar och människor.
Tänk att vi människor kan förenas oavsett ursprung vart vi på jorden lever, vilket kön vi är eller i vilken ålder vi befinner oss… runt kärleken till ett djur och intresset i en konstform och sport! Härligt perspektiv!
Hoppas 2016 fortsätter i denna anda, kommer troligen åka till Hongkong igen under året och när jag pratar med Mette (som nu tävlar i Florida) längtar jag även tillbaka till USA. Mina träningar i Östersund är redan inbokade hela året, även föreläsningar och kurser i tömkörning runt om i landet. Vi kommer att ställa ut Pferdeboxen på Falsterbo i sommar och jag hoppas på att få igång den verksamheten starkt efter det.
Älskar kvalitet oavsett om det är hästutbildning eller boxinredning, då är det kul att jobba!
 

horse_de-logofrånpdf

Men borta bra men hemma bäst… ser fram emot att utveckla fler ekipage och hästar på hemmafronten också, har många som är på G med sin ridning. Kanske tävling är inte allas mål men utveckling av sin häst och sina egna färdigheter som ryttare har alla som rider för mig som tydligt mål!
För egen del är ett av målen att få börja tävla igen (Diamond anmäld till sin första riktiga klass i slutet av januari!!) Ser verkligen fram emot att komma ut och träffa alla trevliga vänner som finns därute på tävlingsplatserna.
Ser också fram mot att ta fram ett antal 3 och 4 åringar, både som ryttare och tränare, inte minst mina egna fina unghästar Electric och Frontalis. Hoppas också kunna hjälpa mina kunder sälja hästar när det är aktuellt.

Vill välkomna er till Equitrain 2016, boka in era hästar, beställ er stallinredning, boka kurser, föreläsningar eller träningar.

Väl mött!
Karin❣