Hösten 2015 känns spännande, med många olika ingredienser!

Jag trivs på Stall HC dit jag flyttade en del av min verksamhet den 1 september, en fin anläggning som jag hyr in mig på endast 5 minuter hemifrån. Den kompletterar min affärside genom att kunna ha unghästarna på en anläggning med ridhus i perioder då hästen är under utbildning för att sedan gå “hem” och vila på min egen gård där hagarna är stora och lugnet är totalt! Perfekt!

Hoppas locka uppfödare och kunder som tänker långsiktigt på samarbete, har några på gång som jag ser fram emot att börja jobba med, men har fortfarande plats för någon häst till.
Jag har hittat en bra lärling, Carro, som jag börjat samarbetet med, och första hästen är redan inriden tillsammans!

Håller bl a träningar i Vollsjö på tisdagskvällar, men även hemma med ambitiösa nya och nygamla elever.
Ett bra initiativ är intensiv dressyrträning vissa helger varannan månad, där även en viss del av tiden finns till diskussion om mål och planering med sin ridning eller ren teori!

Clinics med både teori och praktik i både Väster- och Östergötlands Ridsportförbunds regi är på gång i oktober/november, samt tömkörningsträning i Kalmar!

Sedan avslutar jag året med att åka till Hongkong för att hjälpa min kund där med hennes hästar och dessutom hålla träningar i både dressyr och tömkörning.

Känns som en höst med stora möjligheter till utveckling för mig, mina hästar och elever!